RevitaLash® heeft talloze trouwe volgelingen in Hollywood. Marcia Cross? Check. Paris Hilton? Check. Zelfs Kim Kardashian, die al lange en volle wimpers van zichzelf heeft, zweert bij het product. Maar wat maakt RevitaLash® nu het wondermiddel waar we allemaal op hebben gewacht?

Bijzonder Cadeau

RevitaLash® is ontwikkeld door Amerikaanse oogarts Dr. Brinkenhoff als cadeau voor zijn vrouw, die herstellende was van borstkanker. Nadat zijn vrouw zware chemotherapie is ondergaan, waren haar wimpers erg beschadigd waardoor ze er breekbaar, dun en minder vol uitzagen. Samen met een groep cosmetische wetenschappers ontwikkelde hij een gepatenteerde formule die de haartjes helpen in conditie te houden, te versterken en te verzachten terwijl ze tegelijkertijd ook worden beschermd tegen breekbaarheid en broosheid. Na 12 weken zagen de wimpers van Mrs. Brinkenhoff er weer gezond, sterk en vol uit.

RevitaLash®

RevitaLash® bevat plantaardige extracten als Ginseng & Swertia Japonica met een hoog gehalte aan antioxidanten en vitamine B om de wimperhaartjes te revitaliseren. Daarnaast zorgt het ingrediënt Saw Palmetto, voorzien van vetzuren en plantaardige sterolen, voor een verbeterde conditie en extra glans. Tot slot zit er in het wondermiddel tarwe-eiwit aminozuren, peptiden en vitamine B wat de haartjes sterker en gladder maakt.

Het enige wat u voor vollere en sterkere wimpers hoeft te doen, is elke dag RevitaLash® aanbrengen met een dun lijntje bij de aanzet van de wimper. Doet u dit elke dag 12 weken lang, geduld is een schone zaak, dan heeft u direct resultaat en zien de wimpers er gezonder en krachtiger uit. Wat ook fijn is om te weten, RevitaLash® is op waterbasis en kan daarom gewoon in combinatie gebruikt worden met wimperextensions of wimperverf.

 

RevitaBrow®

Naast RevitaLash bestaat er ook RevitaBrow®. RevitaBrow® is een wenkbrauwserum bedoelt om de conditie van de natuurlijke wenkbrauwen te versterken. Het serum creëert zachte, gezonde en volle wenkbrauwen. Ook bevat RevitaBrow® veel antioxidanten en vitamine B, om de wenkbrauwhaartjes te beschermen, voeden en revitaliseren. Het ingrediënt Calendula is een natuurlijke hydratatie en zorgt ervoor dat de wenkbrauwen van voldoende vocht zijn voorzien, zodat ze niet droog of broos worden.

RevitaBrow® brengt u één keer per dag aan met de speciale wenkbrauw-applicator, met korte-bewegingen op de gebieden van de wenkbrauw waar zichtbare verbetering nodig is. Let er wel op dat de wenkbrauw droog en schoon is.

 

Verkrijgbaardheid

Esthetic Health is exclusief importeur & distributeur van RevitaLash® in de Benelux. RevitaLash® en RevitaBrow®  zijn verkrijgbaard bij 450 salons in de Benelux en online op www.revitalash.nl.

RevitaLash® wimperserum  –  2.0ml   –  € 74,95

RevitaLash® wimperserum  –  3.5ml  –  €104,95

RevitaBrow® wenkbrauwserum  –  3.0ml  –  € 79,95