LIUJO FW14_0187_LR

Voor de FW14 campagne van Liu Jo zal internationaal model, actrice en it-girl, Dree Hemingway het stokje overnemen van topmodel Kate Moss. De 26-jarige Dree Hemingway is de acterkleindochter van de Amerikaanse schrijver Ernest Hemingway en studeerde aan de Royal Academy of Dramatic Art in Londen. In 2012 won zij de Robert Altman Award voor haar rol in de film “Starlet” van Sean S. Baker. Ze werd voor de Liu Jo campagne gefotografeerd door fotograaf Angelo Pennetta.

Met een passie voor mode, vrouwelijkheid en elegantie is zij de perfecte belichaming van de stijl van Liu Jo en Liu Jo Jeans. Dree siert de covers van de grote (mode)tijdschriften over de hele wereld en leent haar gezicht aan prestigieuze internationale maisons.

Het concept van de Italiaanse grand tour vormt de rode draad van de nieuwe campagne, een dagboek waarin Dree zichzelf speelt. In “Dree in Italy” belichaamt het model de vrouwelijke elegantie van Liu Jo; in “A weekend with Dree” staat de nonchalante stijl van Liu Jo centraal.