Op het eiland Corsica groeit een uitzonderlijke bloem die nooit verwelkt. De Latijnse naam Helichrysum betekent “gouden zon” maar de bloem staat beter bekend als Immortelle… Oorspronkelijk werd de bloem in het wild, in het geurige struikgewas geplukt. In 2001 vroeg L’OCCITANE patent aan op de uitzonderlijke anti verouderingseigenschappen van biologische Immortelle uit Corsica. Deze variëteit bevat een uitzonderlijk hoge concentratie actieve bestanddelen. De Immortelle-lijn voor gezichtsverzorging van L’OCCITANE was direct vanaf de start een succes.

Plantenoliën bieden eindeloze voordelen voor de verzorging van de huid. Ze voeden de huid, maken haar voller, regenereren, herstellen het evenwicht, geven energie, beschermen, ontspannen en nog veel meer…. Divine Youth Oil, de jongste creatie uit het labaratorium van L’OCCITANE, is een nieuwe, exquise olie die perfect in het huidverzorgingsritueel van Divine Immortelle past.

Deze natuurlijke en doeltreffende formule helpt de huid te regenereren. De verzorging combineert zeven plantenoliën en is rijk aan essentiële elementen. Het heeft de uitzonderlijke eigenschappen op het gebied van antiveroudering van essentiële olie van immortelle. Dit verfijnde, lichte product zinkt zacht in de huid en laat geen vethoopje achter.