Zoek niet verder naar de ideale vakantiebestemming voor deze zomer want Mykonos is de place to be voor fashionistas. Het Grieks eiland staat bekend voor haar prachtige stranden, witte huisjes en uiteraard de heerlijke cuisine. Vanaf 15 Juni heeft het Griekse eiland er een nieuwe exclusieve hotspot bij: de pop-up store van Dior.

Oprichter Christian Dior verbleef zelf in het begin van de jaren vijftig in Mykonos om er de lokale handgeweven stoffen te ontdekken en populairder te maken. In zijn collecties van toen waren duidelijke Griekse invloeden te zien met jurken die namen kregen als Athenes, Corfou en Rhodes.

Ook bij de kledij in de pop-up store zullen Griekse vibes terug te vinden zijn. De exclusieve collectie van Maria Grazia Chiuri die er te koop zal zijn heeft verschillende stuks met de slogan J’adior Mykonos.

En what’s not to love want de monogram tassen en streepjes badpakken zijn absolute musthaves in je kleerkast voor deze zomer. Het zijn limited edition items dus als je één van de Dior Book Tote Bags wilt scoren moet je snel zijn. Je koffer inpakken en een tripje naar het zonnige eiland boeken is dus de boodschap!