[av_image src=’https://www.talkiesmagazine.be/web/wp-content/uploads/2014/06/3-1.jpg’ attachment=’3661′ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=”]

Scapa Home zorgt met zijn natuurlijke materialen, frisse, luchtige kleurcombinaties en vooral veel nieuwe items voor een echt zomergevoel in je huis. De module-bank ‘James’ is er in een vernieuwde versie en werd nog verder geperfectioneerd en is voor deze zomercollectie uitgevoerd in grafische verticale strepen in marine en wit. Een andere aanwinst voor het interieur is een serie bijzettafeltjes met een powder-coating van structuurlak in wit of zwart. Tijdloos en elegant van vorm en tegelijk praktisch en multifunctioneel.

Wij zijn zeer gecharmeerd door de collectie manden en zitobjecten in zeegras. Een robuuste, gevulde poef kan evengoed gebruikt worden als bijzettafel, terwijl de grote, hoge manden als papier- of linnenmand kunnen dienen. Keramiek is een ander materiaal waar Scapa Home deze zomer mee werkt: vazen en kruiken, geëmailleerd in de mooie seizoenskleuren zijn het resultaat.

[av_gallery ids=’3663,3659,3660,3662′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ thumb_size=’extra_large’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

De kleurencombinaties die deze zomer de boventoon voeren zijn naturel-beige met aqua en wit met marine, zand of coraille. Deze tinten komen dus ook voor in de eetkamer, met tafellinnen dat ofwel klassiek-gesteven ofwel crunched en pre-washed wordt aangeboden. Het gewassen, licht gekreukte linnen, al dan niet met streepjes, zorgt voor een nonchalante, natuurlijke look en wordt mooi gecombineerd met het eerder klassieke tafellinnen.

Ook al is het weer bij ons soms redelijk wisselvallig, in huis heb je altijd een zonnig zomergevoel met de mooie Scapa Home collectie!