DE VROUW

Het portret van een vrouw die haar innerlijke persoonlijkheid blootgeeft. Zelfs ontsluierd blijft ze mysterieus en vrouwelijk – als een studie van contrasten. Zelfverzekerd in haar manier van doen en vrij in tonen van haar emoties en sensualiteit. Hoe meer zij onthult, hoe fascinerender zij wordt.

DE GEUR

B.BALENCIAGA zet een nieuwe olfactorische trend met een groene, houtachtige geur. De geur opent fris en aantrekkelijk met de groene noten van edamarre, lelietjes-van-dalen en de groene bladeren van viooltjes. Als B.BALENCIAGA zicht ontvouwt, onthult de irisnoot een poederachtige essence en versmelt het met de donkere, houtachtige noten van kasjmierhout.

TOP:                 groene edamarre akoord, lelietjes van dalen, groene bladeren van viooltjes

HART:             iriswortel, hart van cederhout

BASIS:             ambrettazaad, kasjmiernoot

 

DE FLACON

Geïnspireerd op het samengaan van oud en nieuw, reflecteert B.BALENCIAGA de klassieke erfenis van het modehuis op een moderne manier. Het matglas van de flacon heeft een unieke craqueléstructuur, geïnspireerd op het marmeren tegels in de originele Balenciaga salon aan de Avenue George V, nr 10 in Parijs. De vorm heeft een zeskantig, architectureel design, terwijl de unieke boog op de dop een eerbetoon is aan de rondingen die we terugvinden in de mode en accessoires van Balenciaga.

 

DE CAMPAGNE

De B.BALENCIAGA advertentie, gefotografeerd door Steven Klein, laat een klassiek portret van model Anna Ewers zien. Het beeld is een intiem en vertrouwelijk statement over de unieke en intrigerende sensualiteit van een vrouw. Haar persoonlijkheid is ondoorgrondelijk en wacht om te worden onthuld.

 

B.BALENCIAGA Eau de parfum vanaf €61,05 (30 ml)