In Ring shopping Kortrijk, Shopping1 Genk, shopping Bastions-Tournai, shopping Nivelles en Belle-Ile Luik kan je vanaf vorige week de ganse maand lang ook indoor je hart ophalen aan de leukste kerstanimaties, decoraties en lokale ambachtelijkheden. De winkelcentra hebben een volledig kerstdorp opgebouwd met de leukste decoratie, ambachtelijke hebbedingetjes en de gezelligste Xmas animatie
 
Maar dat is niet alles. Ze hebben om iedereen de mogelijkheid te geven zijn gepersonaliseerde postkaart te laten maken en versturen naar zijn/haar geliefde en zo de verbondenheid te boosten in elk van de 5 shoppingcentra, een prachtige Christmas Photo Booth geplaatst met als achtergronden bijvoorbeeld een en een gezellige living en badkamer ten tijde van “de bomma”, een blits spiegelpaleis (Genk), een gigantische ijsbeer (Nivelles), een reuze kerstbeer (Kortrijk), een gingerbread huisje (Belle-île) en een reuze cadeau (Tournai). Hier kunnen ze een vertederend kiekje nemen met en vervolgens volledig kosteloos laten verzenden per post met een leuke kerstboodschap erbij.
De shoppings vergoeden alle kosten voor hun gasten en zo kan iedereen toch nog op de “old fashioned way” zijn/haar kerstkaartje versturen.Als dat geen mooi initiatief is. Allen daarheen. Happy Holidays.
Ga een kijkje nemen op de websites van de shoppingcentra voor meer info:
www.ringshopping.be/
www.shopping1.be/