De ontwerpers van Arte reisden dit seizoen oostwaarts om inspiratie te zoeken bij de trend van de chinoiserie voor hun nieuwe collectie muurbekleding Curiosa en Takara. En jawel, zij vertaalden de trend die zo hot was op de catwalk nu naar een trend voor je interieur. Het resultaat werd een mix van weelderige prints en Oosterse esthetiek in een luxueuze hedendaagse interpretatie. 

Arte

De luxueuze muurbekleding met oosterse invloeden heeft twee dessins, Lotus en Crane. Het Lotus dessin uit de collectie Curiosa is een ontdekkingsreis door de oosterse landschappen waar prachtig uitgedoste paradijsvogels en pauwen de dessins compleet maken. Het natuurtafereel is een ware ode aan de chinoiserie. Lotus is verkrijgbaar in drie verschillende tinten, dusky pink, off white e denim blue.

Arte

Arte

Arte

Kraanvogels in hun natuurlijk habitat. De inspiratie voor het dessin Crane uit de collectie Takara. De vogels lijken van de rijkelijk geborduurde stof van katoen en linnen af te vliegen. De muurbekleding wordt met de grootste securiteit met de hand aangebracht op de vliesdrager. Warm oranje en luxueus zwart geven jouw huiskamer een stijlvolle look waar de chinoiserie sfeer van afdruipt. Het Crane dessin is verkrijgbaar in zacht beige, warm oranje en diepzwart.

Arte

Arte

Arte