Vrijdag 26 augustus 2016 is het zover, dan is het tijd voor het jaarlijkse high class golfevent op de Royal Antwerp Golfclub van Kapellen waar naast een selecte groep cliënteel, pers en BV’s, ook Talkies Magazine op werd uitgenodigd. Talkies smeert de beentjes in en neemt naast haar perfecte swing ook haar groot hart mee naar het event. De opbrengst van een dagje lekker golfen, aperitieven en dineren gaat namelijk integraal naar twee pedagogische projecten uit de omgeving! Want ten slotte zijn onze kinderen de toekomst.

Bekend en onbekend Vlaanderen slaat volgende week de handen in mekaar voor onze jongste generatie. Golfen maar vooral genieten voor de goede doelen ‘De Speelhoeve’ en ‘Juno’, dat is de leuze van The Lions Antoon Van Dyck Club. Er zijn verschillende formules beschikbaar. Ga je voor een ‘flight’, dan wordt je al vanaf de ochtend ontvangen op de golfclub voor een heerlijk ontbijt met hieropvolgend een Shotgun om 11u. De traktaties zijn een ganse dag alom aanwezig want zowel op de baan als ernaast kan je genieten van de lekkerste drankstandjes en versnaperingen. Ben je een golf dummy (zoals wij stiekem), ook dan heeft de golfclub iets extra special in petto. Een erkende golfer komt vanaf de middag een leuke golfinitatie geven en leert ons alle tips & tricks van het golfen. ‘s Avonds laat chefkok Wout Bru zijn culinaire skills zien met een luxediner. De avond wordt afgesloten met een prachtige veiling waar naast de mooiste producten, ook enkele Vlaamse BV’s zoals Marleen Merckx, Silvy De Bie en Kim Engelbosch zichzelf laten veilen. De prijs is een culinaire tête-à-tête met hen in het restaurant van chefkok Wout Bru. Vorig jaar deden Jess Donckers, Axel Daeseleire en Kevin Janssens al hetzelfde.

Een sportieve en unieke fundraiser waarbij bekende en onbekende Vlamingen samenwerken om de wereld van onze kinderen beter te maken, met dank aan The Lions Antoon Van Dyck club en de Golf van Kapellen!

Voor meer informatie over het event: dirkwybou@hotmail.com
Voor meer informatie over golfen : http://www.ragc.be