Passione nella cucina! Boretti, producent van kwalitatief hoogstaande fornuizen, keuken- apparatuur en outdoor kitchens, lanceert een compleet nieuwe collectie Outdoor Kitchens van Italiaans topdesign: Collezione Fuori. Vier verschillende modellen die het ultieme custom-made BBQ moment op hoog culinair niveau creëren. Zowel echte BBQ- als designliefhebbers kokerellen aankomende zomer met trots het perfecte stukje vlees, de meest smaakvolle vis of een verrassende groenten brochette. Buon appetito!

Een échte Boretti, maar dan voor buitenSchermafbeelding 2015-06-18 om 12.48.18
Heerlijke zachte temperaturen, lange avonden en gezellig buiten tafelen met vrienden en familie. De perfecte combo voor een culinaire avond buiten in de tuin, op het balkon
of dakterras. Speciaal voor aankomende zomer, lanceert Boretti haar Collezione Fuori. Een compleet nieuwe collectie Outdoor Kitchens van kwalitatief hoogstaand design
voor een op en top culinaire beleving in de buitenlucht. Deze collectie bestaat uit vier nieuwe modellen– Ibrido, Ligorio, Maggiore en Barilo – ontworpen met aandacht voor detail.

De nieuwe Boretti Collezione Fuori met bijpassende barbecue-accessoires is verkrijgbaar bij de betere tuincentra en online via: www.boretti.com.