Ben je op zoek naar ongedwongen gezelligheid in een eigentijds kader en uiteraard naar eerlijk en heerlijk eten? Sensunik is reeds 30 jaar een traditie in Antwerpen en meer dan ooit gaat deze hotspot nu voor authenticiteit, warmte en genieten van de eerlijke Frans-Belgische keuken in een gezellig nest.

Geen eenrichtingsstraat, wel een dorpsplein vol sfeer en gezelligheid, dat is Sensunik. Sophie Raemdonck nam de zaak over en toverde die om tot een culinaire hotspot voor jong en oud. De ervaren Amber De Wispeleir brengt elegante en kraakverse gerechten op tafel, die vooral in de suggesties de seizoenen doen sprankelen. Zalig genieten van de Franse-Belgische keuken en u onderdompelen in een gloed van warmte en gezelligheid, wat wil je nog meer?

Voor elk wat wils

Naast een mooie Frans-Belgische kaart, creëert de keukenbrigade iedere keer lekkere suggesties. Alles is kraakvers én er wordt zelfs gedacht aan de veggie liefhebbers. Verder hebben ze een mooie uitgebalanceerde wijnkaart aan leuke prijzen. Bij mooi weer vanaf april tot september kan je genieten van het aangename zomerterras. Een waar stukje Parijs in Antwerpen.

Naast een knus eetcafé beneden heeft het restaurant ook een charmante bar boven geflankeerd door een polyvalente Dining Room en een weelderige groene Wintergarden. Sensunik is een ‘all-generations’ restaurant waar iedereen zich thuisvoelt. Van kleine lekkerbek tot grote foodlover. Het is de culinaire hotspot voor elke generatie. Ga zeker eens een kijkje nemen!

Meer info op: www.sensunik.be