Met een van ‘s werelds meest benijdenswaardige kasten en een Mulberry tas naar haar vernoemd, heeft Alexa Chung, Britse stijlicoon, drie jaar lang de British Fashion Awards gewonnen. Met een unieke sensor om de trends vooruit te blijven, voegt ze haar eigen moeiteloze chique tintje aan elke outfit. Simpel gezegd, alles wat ze draagt​​, willen wij ook!

Alexa begon met modellenwerk op 16-jarige leeftijd, en breide dit later uit naar televisie presenteren en schrijven. Ze levert bijdragen aan The Independent en de Britse Vogue, en in 2013 publiceerde ze haar boek, getiteld ‘It’.

Op de foto draagt Alexa een statement jasje uit de Fall 2014 Hilfiger collectie. De double-breasted gebonden wolmix jas is voorzien van een rode en zwarte tartan afdruk ontworpen in een extra grote schaal. Alexa gaf haar handtekening aan de stijl met een twist door het te dragen over een klassiek wit button-down overhemd van Hilfiger collectie en zwart lederen Tommy Hilfiger broek. Alexa’s look en soortgelijke stijlen zijn verkrijgbaar bij geselecteerde Tommy Hilfiger winkels wereldwijd en op tommy.com.