Het trouwseizoen komt stilaan om de hoek gluren en of je nu een bride-to-be of een wedding guest bent. De Antwerpse juwelenontwerpster Salima Thakker met Indiaase roots heeft ook dit jaar een uitgebreid gamma aan juwelen die een perfecte match zijn bij een gelegenheid als deze. Want de show must go on en dus hopelijk ook het trouwseizoen, onze favoriete tijd van het jaar.

Salima Thakker is al meer dan 20 jaar een designer pur sang en werkt zowel gepassioneerd aan haar algemene collecties als aan de vele pièces uniques aanvragen op maat van de klant. Contrasterende kleuren voeren vaak het hoogste woord bij haar designs. Salima experimenteert direct in materialen en legt nooit iets tevoren vast op papier. In haar sieraden verwerkt Salima Thakker vaak materialen als goud, zilver, edelstenen en roggehuid. Verfijnde stuks maar ook ruwe creaties komen bij Thakker aan bod.

 

Een vaste bridal collectie heeft de vermaarde designer met internationale faam niet. De meeste van haar klanten gaan voor een specifiek en eigenzinnig ontwerp, afgeleid van één van haar collecties. Maar uiteraard wensen sommigen een klassieker ontwerp met de nadruk op een mooie edelsteen of diamant.

Ringen waarbij de nadruk op de centrale steen valt verwerkt in 18k wit/geel/rood goud. Geschikt voor stenen vanaf 0,50 ct tem 5 ct. Alle diamanten komen met het bijhorende certificaat van een erkend instituut (HRD of GIA).

Salima Thakker werkt uitsluitend met natuurlijke diamanten en geen ‘Labgrown’ stenen.
Prijzen zijn uiteraard afhankelijk van de steen naar keuze.

Talkies zegt alvast YES op deze selectie van wedding eyecatchers!

De volledige range van Salima Thakker pareltjes kan je bewonderen én shoppen via haar webshop.