[av_image src=’https://www.talkiesmagazine.be/web/wp-content/uploads/2014/04/essence-cuisine-foto-cafeine-be-08261.jpg’ attachment=’3477′ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=”]

Wie gezonde trek heeft kan aanschuiven bij het gloednieuwe Essence in Gent, een pop-up formule die een gourmetkeuken aanbiedt op basis van plantaardige en rauwe ingrediënten.

Essence werkt met de lekkerste pure ingrediënten – voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden – die niet worden verhit boven 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten (tenzij anders vermeld) en kunstmatige toevoegingen. Voor een optimale opname van vitaminen en mineralen worden de gerechten bereidt met specifieke keuken tools zoals een hoge-snelheids-blender, droogoven en ‘cold press juicer’.

Het aanbod bestaat uit een lunch, dinner, brunch in het weekend en take-away.

Entrepreneur Bart Roman en raw food-coach en chef Julie van den Kerchove stappen vol overtuiging in dit positieve en uitdagende project waar ze een aanbod willen bieden voor klanten die bewust bezig zijn met een gezond lichaam, gezonde voeding en een algemeen welzijn.