Een bekend filosoof (ja Sophia Kinsela is ook een bekend denker) zei ooit: behind every successful woman is a fabulous handbag. Voor de tas van je dromen moet je niet verder zoeken want bij Aesaert ben je aan het juiste adres. De succesformule van de tassen is simpel: ze zijn 100% Belgisch, 100% praktisch en 100% fabulous.

Griet Aesaert uit Gent richtte het merk op in Zürich toen ze daar werkte als architect. Ze woonde naast een lederwinkel en ontdekte zo haar passie voor handtassen. Enkele maanden geleden nam ze een grote beslissing en maakte ze een carrièreswitch. Het was goodbye architectuur en hello ontwerpen. Ze stopte haar carrière in de architectuur om zich volledig op haar label te storten.

Vandaag heeft ze haar eigen collectie die sinds enkele dagen online verkrijgbaar is. Het beste woord om de handtassencollectie te beschrijven is timeless. Er zijn 8 basismodellen die je in 4 verschillende kleuren kan krijgen, geen beter excuus om meerdere tassen te kopen! A girl’s gotta have options right? Heb je zelf een beetje designer ambities, dan kan je zelf een ontwerp maken. Als er een nieuw model ontstaat dat in de collectie wordt opgenomen krijgt de handtas jouw naam!

Naast fabulous zijn de tassen ook een beetje guilt-free want het leder komt van runderen die bestemd zijn voor de voedingsindustrie. Het leer is ook 97% plantaardig gelooid en is daardoor minder schadelijk voor de huid. In dezelfde looierijen worden onder andere ook items voor Delvaux, Louis Vuitton en Hermès gemaakt.

Het prijskaartje van de tassen varieert tussen de 150 en 550 euro. Wil je zelf ook één van de trendy handgemaakte bags scoren? Neem dan een kijkje op de website.